Umaii

Over Umaii

WAT IS UMAII?

Cédric Pascal Photography

UMAII

UMAII is duurzaam, elegant en slim. UMAII is hervulbaar en ongewoon mooi. UMAII is uniek. UMAII betekent dan ook: nét iets meer.

 

DUURZAAM

Onze kaarsen worden op ambachtelijke wijze met de hand vervaardigd. Hierbij wordt enkel gebruikt gemaakt van de meest kwalitatieve plantaardige grondstoffen. Olijfstearine is de essentie van onze kaarsen, en dus 100% natuurlijk. Ze zijn vrij van toegevoegde chemicaliën (paraffine) en dierlijke producten. Dit maakt ze ecologisch en van uitstekende kwaliteit. Bovendien smelten ze niet in de zon.

 

ELEGANT

In de tuin of op het terras, in het zwembad of de vijver: onze UMAII-kaarsen, zijn dé elegante eye-catchers voor je thuis.

 

SLIM

Alle UMAII-kaarsen zijn zowel verkrijgbaar in een volle als in een holle uitvoering. De holle kaarsen hebben een buitenvorm van was, en worden gebruikt zoals een windlicht. De buitenzijde is glad, de binnenkant heeft een structuur die lijkt op glinsterende poedersneeuw. 

Nieuw zijn onze kaarsen in gerecycleerd metalen, herbruikbare schalen. We vullen die graag opnieuw op.

Schitterend in de zon, magisch in het donker. Helemaal UMAII.

 

UNIEK

Al deze details samen zorgen ervoor dat onze kaarsen een unieke en klassevolle uitstraling hebben, op elke locatie. 

 

GEZOND

UMAII kaarsen zijn vrij van paraffine. Standaard kaarsen worden gemaakt met paraffine, een restproduct van aardolie. Door de roetafgifte bij de verbranding blijkt het toch niet zo gezond te zijn om paraffine binnenshuis te verbranden.

Helemaal UMAII?

Op onze faq-pagina lees je hoe je lief kan zijn voor je Umaii-kaarsen.