We are UMAII

Net iets meer. 

Het is moeilijk om echt jezelf te zijn in de drukke wereld waarin we proberen onze eigen weg te zoeken. In deze stressvolle wereld vragen we om even te stoppen met alles want rondom je gebeurt en gewoon … te luisteren. Te luisteren naar ons verhaal. Ga voor net iets meer… met de puurheid van UMAII.

Ready for it?

Stralend verantwoord

Een kaars is zonder twijfel een prachtig product. Het heeft de kracht om tot de verbeelding te spreken. Met de grootste eenvoud vind je ze in alle geuren en kleuren overal ter wereld. The sky is the limit, de mogelijkheden zijn eindeloos en guess what… UMAII doet nét het tegenovergestelde.

Na een lange zoektocht kruiste stralende olijfwas ons pad. Een puur en duurzaam restproduct met oneindig veel potentieel. Deze natuurlijke was is met trots het hoofdbestanddeel van onze kaarsen, het kloppend hart van ons verhaal. Olijfstearine is te vinden in de prachtige olijfboomgaarden van Europa. Ben je er al? De zon op je huid, bruisende golven en een Mediterraans briesje op de achtergrond. Net één van de vele gevoelens die onze kaarsen kunnen oproepen.

En zo was de cirkel helemaal rond. Meet UMAII.

Adembenemend verfijnd

Ons hart klopt voor kaarsen maar ook voor jouw moment van rust, genot en puurheid. Met onze vaste collecties in duurzame materialen geven we jou een klein gelukje mee naar huis. Ééntje met grote authenticiteit en een toets van design en verfijning.

Want ja, het kan anders. Het kan om nét iets meer te zijn.

Blijf vooral jezelf,

Sigrid